DSC04255-Edit.JPG

Награди

Неозаглавен дизайн (35).png

Сграда на годината

AQUAHOUSE Thermal & Beach е отличен с престижната награда "Сграда на годината" за 2017 година в категория Атракционни сгради.

Учреден през 2002 година, Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения през съответната година.

Национален конкурс “Сграда на годината” се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството

Неозаглавен дизайн (36).png

Иновативен СПА комплекс на годината

Най-иновативните проекти в областта на SPA&HEALTH индустрията бяха отличени на 24 май в Домбург, Холандия, на тържествена гала по връчването на наградите на Европейската СПА асоциация/ЕСПА/ за 2018 година. След поредицата от отличия в България, Термален комплекс „AQUAHOUSE Thermal & Beach“ е удостоен и с първата международна награда – Иновативен СПА комплекс на годината.

Призът е изключително престижен и Европейската СПА асоциация го присъжда на проекти, които прилагат изцяло нови подходи към използването на минералните води и натуралните природни ресурси, разработват изцяло нови услуги, терапии и програми за подобряване на общия тонус на организма, прилагат и усъвършенстват най-добрите методи и решения за здраве, сила, енергия и красота.

Проектът е една от ключовите инвестиции в курорта Св. Св. Константин и Елена за утвърждаването на дестинацията като целогодишна чрез развитие на балнео- и СПА туризъм в региона. Тази цел кореспондира с дългосрочните идеи за развитие на курорта и с неговата история. Чрез реализацията на проекта се продължават вече 110-годишните традиции, които едноименният курортен комплекс има в развитието на балнеологията, морелечението и СПА туризма.

Неозаглавен дизайн (37).png

Най-добра СПА концепция на БХРА

AQUAHOUSE Thermal & Beach e удостовен с наградата на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация за "Най-добра СПА концепция" за 2017 година.

Най-добра СПА концепция 2017 - BUBSPA.png

Най-добра СПА концепция на БСПСПА

AQUAHOUSE Thermal & Beach е отличен с наградата "Най-добра СПА концепция" за 2017 година от Българския съюз по балнеология и СПА туризъм.

Неозаглавен дизайн (38).png

Certificate of Excellence

AQUAHOUSE Thermal & Beach е отличен от световно известния туристически портал за пътувания TripAdvisor със Сертификат за отлични постижения (Certificate of Excellence). Класацията се базира на отзиви на нашите гости през последните 12 месеца. За нас този сертификат е изключително ценен, тъй като е резултат от директната оценка на нашите гости, споделена в най-големия туристически портал. Благодарим на всички наши гости за високата оценка. За нас тази обратна връзка е най-важна и ни мотивира да продължаваме да предлагаме най-добрите услуги за релакс, забавление, спорт и грижа за здравето.